Форум

• Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Горнолыжный форум курорта Водяники » Курорт - Водяники » Пожелания и предложения » 3-й подъёмник (хотя бы бугельный) будет в 2011-2012 году?
3-й подъёмник (хотя бы бугельный) будет в 2011-2012 году?
ну согласитесь что в прошлом году его уже катастрофиески нехватало...

по 20 минут стоять в очередях на основной подъёмник, это не дело

я так понял, что летом никто и пальцем не пошевелил... но ещё ж есть время до холодов и начала сезона! можна поставить справа от основгого спуска бугельный подъёмник!

29.09.2010 в 11:07
Quote (nat)
Хочу поділитися враженнями та висловити побажання після візиту до Водяників.
Була 02.01.2011 на горі вперше і неприємно була вражена тим, що готові для катання на свята були всього дві траси: синя (450 м) та зелена (590 м), що для великої частини лижників та бордистів є занадто простими і занадто короткими. Дійсно було багато бажаючих кататися, але це природно для свят, тим більше, що для даної місцевості (середньої полоси України) це, мабуть, єдине місце, де можна хоть трішечки уявити себе в горах. Дивно, що цього не передбачила адміністрація комплексу. Склалося таке враження, що для неї така кількість лижників була великою несподіванкою і тому 2 січня на горі царив хаос.
По-перше, час стояння в черзі в касу в мене забрав годину катання, за яку я заплатила, придбавши абонемент на день, тому що іншої альтернативи не було. Чому з 13 години не можна продавати абонемент на пів-дня - незрозуміло.
По-друге, бейджи зовсім не пристосовані для того, що їх кріпити на одязі зовні: у переважної більшості лижників вони загубилися після першого спуску. Спасибі працівникам нижніх станцій: перевіряти їх у лижників у них не було часу, тому каталися всі: і ті, що їх чесно придбали і не загубили, і ті, що придбали і загубили, і ті, що не придбали. Можливо, якби у контролі був порядок, то і бажаючих піднятися було б менше.
По-третє, до сезону мають бути готові усі спуски, звичайно, якщо дозволяють погодні умови. Я їхала, знаючи ціну денного абонемента, покататися по червоній трасі, а мала можливість за такі гроші простояти в черзі біля години, за пів-хвилини спуститися по синій трасі і щоразу 15 хвилин стояти в черзі на витяг. Після чого. звичайно, хочеться порівняти з умовами на "Буковелі", де ціна за абонемент більша на 60 %, але за такі гроші маєш більше 40 трас загальною прятяжністю біля 45 км і більше 15 витягів. Порівняння явно не на користь "Водяників", а шкода: мені, здається, є всі передумови для адміністрації перетворити порівняння на свою користь і отримувати лише подяку за свою нелегку працю. Хочеться побажати їм успіху у благородній справі і реагування на справедливі зауваження.

Приймемо до уваги ваші скарги.

04.01.2011 в 15:08
Перепрошую, але якщо я допустила помилку в довжині трас, то це не моя помилка: така інформація розміщена на цьому сайті у рубриці "Схема комплекса". Думаю, з цим треба щось робити, щоб не вводити в оману користувачів
04.01.2011 в 19:02
Quote (nat)
Перепрошую, але якщо я допустила помилку

ні ніяких помилок ви не допустили, по довжині трас...
04.01.2011 в 19:20
Quote (olvi)
ні ніяких помилок ви не допустили, по довжині трас...

А Трасса -длина 800м.,7-трамплинов,3-виража,класификация-красная.Перепад высоты 65м.
В Трасса -длина 450м.,перепад высоты 65м.,класификация-синяя.
С Трасса -длина 590м.,перепад высоты 45м.,класификация-зеленая.
Сноупарк- 3 трамплина, 2 тика,халф-пайп-100м.

Ось точна інформація все правильно. я просто не врахував початок траси С який йде з вершини

04.01.2011 в 19:56
да народу було багато!!!
але на мою думку це навпаки плюси!!!
що стільки бажаючих!!!
звичайно є мінуси але більшість з них фізично вирішити не можливо на даний момент!!!
05.01.2011 в 10:12
Quote (PHIGVAM)
звичайно є мінуси але більшість з них фізично вирішити не можливо на даний момент!!!

всё лето нада было решать... а не сейчас разводить руками
06.01.2011 в 00:13
Горнолыжный форум курорта Водяники » Курорт - Водяники » Пожелания и предложения » 3-й подъёмник (хотя бы бугельный) будет в 2011-2012 году?
  • Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Поиск: